TABAKA

TABAKA

Tabakaja është një aksesorë i nevojshëm në ceremoninë martesore pasi sipër në të
do vendosen gotat dhe shishja e verës, kurorat para se të vendosen në ungjill dhe
konfeta të vogla.
Kumbari mund të perzgjedhë nga larmia e madhe që disponojmë dhe gjithçka do të
jetë e kombinuar me gjithë filozofinë e martesës.

Select your currency
EUR Euro