Ο ερχομός ενός μωρού αλλάζει κυριολεκτικά την ζωή σου!Κάνει τις μέρες μεγαλύτερες, τις νύχτες μικρότερες, αναβλύζει από μέσα σου μια αγάπη που δεν ήξερες ότι υπάρχει και ξαφνικά απλώνεται μπροστά σου ένα μέλλον που αξίζει να το ΖΕΙΣ!Το μωρό σου είναι ο μικρός πρίγκιπας του παραμυθιού που έχεις ονειρευτεί! 

Και ενώ περνάνε μερικοί μήνες .....έρχεται η μέρα της βάπτισης!!
Για εμάς στην Wedding Planning Kalimera κάθε μικρός πρίγκιπας ή πειρατής, ή κάθε μικρή πριγκίπισσα ή νεραιδούλα, είναι ένας μικρός πρωταγωνιστής στο μαγευτικό ταξίδι της βάπτισης!
Χρώμα, γλυκές προτάσεις και παιχνιδιάρικη διάθεση δημιουργούν το μωσαϊκό της βάπτισης. Προσφέρουμε μια πλούσια γκάμα προτάσεων για πρόσκληση, μπομπονιέρα και διακόσμηση ώστε να συνθέσετε ένα παραμυθένιο σκηνικό σύμφωνα με το γούστο σας.
Χειροποίητα πρωτότυπα προσκλητήρια και μπομπονιέρες με φαντασία, αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες από την Hand made by Olga.

Η βάπτιση είναι το ιερό μυστήριο που γίνεται μόνο μια φορά στη ζωή μας και ό,τι σχετίζεται με αυτή όπως: το νερό, η τριπλή κατάδυση, η Αγία Τριάδα, το ελαιόλαδο,τα λευκά ρούχα, τα μαρτυρικά, το κόψιμο μαλλιών, η λαμπάδα, το μύρο-χρίσμα έχουν τον συμβολισμό τους.

Εκτός από τη θρησκευτική σημασία που έχει το γεγονός αυτό, έχει και κοινωνική εφόσον δύο οικογένειες θα συγγενέψουν λόγω της κουμπαριάς που θα γίνει. Μετά το μυστήριο της βάπτισης θα ακολουθήσει η δεξίωση που δίνουν οι γονείς σε φίλους και συγγενείς που είναι παρόντες στο μυστήριο της βάπτισης.
Γι’ αυτό και ο νονός και οι γονείς, ο καθένας από τη μεριά του, θέλει να διαλέξει τα καλύτερα για να παρουσιάσουν τη μέρα της βάπτισης στους καλεσμένους.
Πάνω απ’ όλα, τα καλύτερα πρέπει να φορέσει το νεοφώτιστο μωράκι.

Εμείς αναλαμβάνουμε τα πάντα για να έχει η βάπτιση του μωρού σας την λάμψη και την ομορφιά που της αναλογεί.
Και επειδή γνωρίζουμε την έλλειψη χρόνου που υπάρχει σε μία νέα μανούλα για την προετοιμασία, η Wedding Planning Kalimera αναλαμβάνει και επιμελείται την οργάνωση της εκδήλωσής σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Να σας ζήσει...λοιπόν!