Kalimera Events by Olga

Dasma

Përfundimisht kthyet përgjigjen PO! Po mendoni për datën ideale, imagjinoni kishën, altarin ,fustanin e përsosur të dasmës, ftesat unike, bonbonjeret më mbresëlënëse ... 

Ëndërroni veten tuaj…nuse!

Pagëzimi

Ardhja e një fëmije të ndryshon krejtësisht jetën duke i bërë ditët më të gjata, netët më të shkurtra. Brenda jush gufon një dashuri që nuk e dinit se ekzistonte dhe befasisht shpaloset para jush një e ardhme që ia vlen ta jetoni! Fëmija juaj është princi apo princesha  i përrallës që ëndërronit!

Dhe ndërsa kalojnë disa muaj ..... vjen dita e pagëzimit !!

Evente

Kalimera Events by Olga në varësi të llojit të eventit që doni të organizoni mund t’ju paraqesë propozime të ndryshëm të fokusuara në qëllimin e eventit tuaj dhe të organizojë çdo detaj të tij.

Ofrojmë përvojën tonë shumëvjeçare, pasionin e krijimit dhe stafin e duhur për të realizuar eventin tuaj me sukses! Por mbi të gjitha,  na jep kënaqësi t’ ju shërbejmë.