Celebrimi në altar është për ju që nuk dëshironi që martesa juaj të bëhet në një ceremoni në një zyrë të gjendjes civile.

Por shumica e çifteve zgjedhin vende të bukura historike ose me pamje nga deti për të realizuar këtë ceremoni martesore.

Ju zgjidhni vendin dhe ne, në konsultim me bashkinë përkatëse, organizojmë çdo detaj që kjo ceremoni të mbetet e paharrueshme për ju!