Embëlsirat e dasmës janë jo vetëm torta, që është një nga momentet më të spikatura të mbrëmjes, por janë edhe ëmbëlsirat që do të zgjedhë çifti për t’u ofruar të ftuarve të tij gjatë gjithë javës së dasmës.

Përbën zakon tashmë të ofrojmë ëmbëlsira në shtëpi gjatë gjithë javës së dasmës, pas ceremonisë në kishë ëmbëlsirat zakonisht janë tradicionale: si dhiple ose petullat e dasmës, ose gjatë festës që ofrojmë marakon, marenga dhe kufeta (bajame të sheqerosura).

Gjatë festës zakonisht ofrojnë tortën e dasmës, dhe për atë që guxojnë më tepër cupcakes ose ndonjë tjetër ëmbëlsirë sipas sezonit.

Ne plotësojmë çdo dëshirë tuajën me ëmbëlsira nga më të paimagjinueshmet nga pastiçeria tashmë e njohur në rajon dhe jo vetëm, "Kalimera"!