Çdo përvjetor martese është një përtëritje e vogël e dashurisë dhe përkushtimit tuaj.
Kështu që meriton të festohet  me mënyrën më të mirë.

Wedding Planning Kalimera merr përsipër të organizojë për ju përvjetorin e martesës në ambjentet tuaja apo ku dëshironi ju.
Tju rekomantoj dhe tju zbukuroje dhoma hotelesh  me lule qeri dhe cdo gje tjetër nevojitet  që supriza te jetë sa më mbresëlënëse !
Wedding Planning Kalimera gjithashtu merr përsipër organizimin e ditëlindjeve ,fejesave ,dhe cdo gëzim tjetër familjar !