Kujtimet e udhëtimit magjik të pagëzimit, momentet më të bukura dhe emocionuese e kësaj ngjarjeje fiksohen nga profesionistët që të mbeten të paharrueshme në kohë.

  • Fotografimi dhe filmimi përfshijnë:
  • Fotot dhe video e misterit,
  • Fotot e familjes pas pagëzimit,
  • Fotografitë portret të fëmijës,
  • Fotografimi dhe filmimi në sallë.

Wedding Planning Kalimera në bashkëpunim me studio të njohura ju japin zgjidhje edhe për ketë, në mënyrë që çdo çast të fiksohet nga syri i një fotografit profesionist.