Fotografia është një pjesë integrale e një dasme moderne dhe përfshin:

  • Fotografitë nga salla ku do të zhvillohet dasma.
  • Fotografitë e nuses dhe të dhëndrit gjatë përgatitjes për ditën e dasmës.
  • Fotografitë artistike të çiftit dhe të afërmve pas përfundimit të ceremonisë.

Ruani momentet unike të martesës suaj të paprekura në kohë të shkrepurame syrin e një fotografi dhe kameramani profesionist. Një nga momentet më të rëndësishme të dasmës suaj ..... DVD-ja e gjithë javës së dasmës!