Ftesa e pagëzimit është fillimi i udhëtimit magjik të pagëzimit dhe mund të jetë e stampuar në të një skenë nga heronjtë e filmave vizatimorë që preferojnë më tepër fëmijët.

Disa prindër kërkojnë ftesa më spektakolare të punuara me dorë, të bukura, unike si dita e pagëzimit.

Zgjidhni nga një gamë e gjerë e ftesave nga Hand Made by Olga sipas gjinisë së fëmijës tuaj, ose vendosni karakteristikat tuaja në to dhe lini përshtypjet më të mira!