Për ata që kanë zgjedhur që ta bëjnë dasmën e tyre në ambientin e shtëpisë së tyre ose në një ambient tjetër të jashtëm, Wedding Planning Kalimera ofron gjithë setin e pajisjeve për të organizuar martesën tuaj atje ku ju dëshironi.

Ne disponojmë tavolina, karrige, mbulesë tavolinash, pjata, gota, lugë e pirun dhe natyrisht ne marrim përsipër të gjithë dekorin.