Wedding Planning Kalimera i jep çiftit udhëzimet e duhura për zgjedhjen sa më të mirë të orkestrës dhe këngëtarit që dëshiron dhe ndërmjetëson për arritjen e marrëveshjes.

Nëse çifti nuk dëshiron muzikë live mund të argëtojë të ftuarit e tij me përzgjedhjet muzikore të një DJ. Shumë herë në një dasmë bashkëjetojnë të dy. Gjithçka varet nga zgjedhja e çiftit.