DASMA

DASMA

Përfundimisht kthyet përgjigjen PO! Po mendoni për datën ideale, imagjinoni kishën, altarin ,fustanin e përsosur të dasmës, ftesat unike, bonbonjeret më mbresëlënëse …

Ëndërroni veten tuaj…nuse!

Ëndërroni dhe u bazoni në eksperiencën shumëvjeçare të Wedding Planning Kalimera të kujdeset për çdo detaj në mënyrë të tillë që ëndrra juaj të marrë formë dhe dita e dasmës suaj të duket sikur ka dalë nga një përrallë.

Martesa është stacioni i dashurisë, është betimi përpara Perëndisë dhe njerëzve, fillimi i një jete të re prandaj dhe ne kujdesemi që martesa juaj të jetë ashtu siç e keni imagjinuar, një ëndërr!

Wedding Planning Kalimera kujdeset tërësisht për organizimin e dasmës suaj. Fustane nusërie mahnitëse, ftesa unike të punuara me dorë, bonbonjere mbresëlënëse, dekorimin e kishës si edhe të lokalit të dasmës.

Gjithçka që kërkon momenti më i lumtur i jetës tuaj, përgatiten me merak dhe fantazi nga stafi jonë i kualifikuar. Sepse disa momente në jetën tonë me të vërtetë dëshirojmë te jenë unike.

Po!

Është dita e martesës tuaj!
Jetojeni atë! Kënaquni! Kjo është dita juaj, është momenti juaj!

Me trashëgime!

Select your currency