DHURATAT

DHURATAT

Është kthyer në modë që nënat në fund të festës të falënderojnë të gjithë fëmijët me një
dhuratë të vogël simbolike.
Nuk mund të vendosni se çfarë dhuratë të zgjidhni?
Kalimera by Olga mund t’ju sugjerojë dhe të zgjidhni së bashku dhuratat e të ftuarve tuaj
nga gama e gjerë e llojeve të lodrave që përdoren për pagëzim.
Gota të personalizuara me personazhin tuaj të preferuar stampuar mbi to, piktura të
ndryshme, këmisha shumëngjyrëshe dhe materiale të tjera të ndryshme do të lënë
përshtypjet më të mira tek të gjithë, të vegjël e të mëdhenj.

Select your currency
EUR Euro