AKSESOR DASME

AKSESOR DASME

Nuk mund të flasim për një dasëm të përkryer kur mungojnë aksesorët e përkryer.

Aksesorët janë ato që i japin dasmës atë bukurinë dhe elegancën, por që do shërbejnë edhe për kujtimet më të bukura kur do shikoni fotot e dasmës tuaj. 

Disa aksesorë në dukje të vegjël, por njëkohësisht të bukur, mund të bëjnë dallimin dhe t’i japin martesës tuaj një tjetër nuancë. Olga krijon per ju aksesorët e nevojshëm të gjithë të punuar në dorë për ju. 

Ne ju vëmë në dispozicion një listë me aksesorët e dasmës që do ju nevojiten për dasmën tuaj:

 • Libër i urimeve
 • Jastëk i vogël për të mbajtur unazat e martesës
 • Gota për shampanjë
 • Tabaka e zbukuruar për këpucët e nuses
 • Enë mjalti për të vendosur mjaltin vjehrra te nusja
 • Shporta të punuar me dorë për orizin dhe petale trëndafilash
 • Seti me thikë dhe spatul për tortën e dasmës
 • Shamia e nuses
 • Shamia e dhëndrit
 • Varëse të fustanit të nuses dhe të kostumit të dhëndrit 
 • Byzylyke për shoqërueset e nuses 
 • Kurora me lule për shoqërueset 
 • Këpucët me inicialet tuaja nga poshtë ose një frezë e zgjedhur nga ju 
 • Qese të vogla me oriz 
 • Kutia për zarfet e martesës
 • Numrat e tabelave për vendin e të ftuarve në tavolina
 • Menuja e restorantit
Select your currency