DEKORI I CELEBRIMIT

DEKORI I CELEBRIMIT

Për ata që nuk e japin betimin e tyre në kishë, por në një vend të zgjedhjes së tyre, Kalimera by Olga është prezent për t’i bërë këto momente të veçanta.

Dekorojmë dhe transformojmë atmosferën sipas rastit dhe japim me shërbimet tona një kuptim të ri për këtë ceremoni që gjithnjë e më shumë fiton terren në vendin tonë.

Përveç dekorit, shumë zgjedhin për të ofruar një koktej freskues dhe përmes tingujve të muzikës që mund të jetë live, çifti dhe të ftuarit përjetojnë momente të ëndërruara.

Select your currency