SETE ÇARÇAFESH DHE PESHQIRA

SETE ÇARÇAFESH DHE PESHQIRA

Një ide fantastike që do të mbetet në pajën e bebit tuaj për shumë vite është seti i çarçafeve
dhe i peshqirave të para. Ne zgjedhim për ju materialet më cilësorë, organike, që bebi juaj të
jetë i sigurt ne përkedheljen e parë të tij.E veçanta tek këto sete është që ne mund ti
personalizojmë me qendisje emrin e bebit tuaj dhe ta dekorojmë me dantellë, tafta dhe
detaje të tjera që bëjnë ndryshimin.

Select your currency
EUR Euro