SHPORTA PËR PETALE

SHPORTA PËR PETALE

Gjatë përfundimit të ceremonisës së dasmës, fëmijë shpërndajnë oriz dhe petale me ngjyra të ndryshme tek të ftuarit. Kjo traditë e hedhjes së orizit me petale te çifti, karakterizon urimin e pjellorisë dhe të jetëgjatësisë se çiftit. Shportet e petaleve mund të dekorohen me fjongo ose detaje të tjera që do bëjnë ndryshimin.

Select your currency