DEKORI I SALLËS

DEKORI I SALLËS

Pas pagëzimit, prindërit u japin të ftuarve një pritje të këndshme për këtë ngjarje të rëndësishme. Si rrjedhojë dekori i sallës do të lidhet në mënyrë të përkryer me temën e zgjedhur të pagëzimit.
Shatërvan me çokollatë, kokoshka në kone letre të punuar me dorë, granite dhe ëmbëlsira do të magjepsin fëmijët tanë të vegjël, prindërit dhe të gjithë të ftuarit.
Përveç dekorit të sallës tek pagëzimi kryesorja është të dekorohet këndi I fotografive.
Aty të gjithë të ftuarit do kenë mundësi të bëjnë foto me një sfond të dekoruar sipas temës së zgjedhur.
Përveç kësaj prindërit zgjedhin të jenë të pranishëm në festën e pagëzimit të fëmijës së tyre animator që do t’i zbavisin fëmijët gjatë festës së pagëzimit.
Ekipi jonë përveç dekorit të ambjentit të festës do të ndërmarrë për të realizuar çdo dëshirë
tuajën për një festë të paharrueshme.

Select your currency