FTESA DITËLINDJE

FTESA DITËLINDJE

Ditëlindja çdo vit është një moment i veçantë për çdo fëmijë, kështu që Kalimera by Olga mund t’ a bëjë këtë ditë të paharrueshme dhe të ngelet në kujtesën e fëmijës.
Por që të realizohet kjo duhet të kemi parasysh disa detaje!
Le të fillojmë nga ftesat.
Ftesat e Kalimera by Olga janë ftesa unike, të veçanta dhe të punuara në dorë. Nga një gamë e madhe ju mund të zgjidhni atë që ju përfaqëson më shumë dhe në bazë të temës që keni zgjedhur për aredimin e ambjentit.
Me zgjedhjen e duhur të ftesës ju keni berë hapin e parë për ti mahnitur të ftuarit tuaj dhe për ti parapërgatitur se çfarë lloj feste do bëhet.
Kalimera by Olga disponon një shumëllojshmëri të madhe ftesash si ftesa të personalizuara me emrin dhe foton e fëmijës tuaj, ose ftesa që bazohen në heronjtë e filmave vizatimorë , piratët, zana magjike ose kafshë të ndryshme etj.
Mund dhe të bashkëpunoni dhe me Olgën për të bërë ftesën tuaj të personalizuar duke shtuar detaje që ju pëlqejnë .
Pse të kopjoni ju nga interneti, le të kopjojnë të tjerët kur ju do publikoni në rrjetet sociale ftesën tuaj të personalizuar!
Ndihuni dizenjator!

Select your currency