DEKORI

DEKORI

Dekori është padyshim një zgjedhje personale por për ne është eksperiencë dhe aftësi profesionale.

Na tregoni shijet tuaja dhe si e keni endërruar të jetë dekoruar ambienti i dasmës tuaj dhe ne do ta realizojmë atë jo vetëm duke u bazuar në kërkesat dhe buxhetin tuaj por gjithmonë duke pasur parasysh trendet më të fundit të arredimit të dasmës. 

Sekrete të vogla të dekorit dhe një mjedis i bukur do të bëjnë që të ftuarit tuaj të marrin me vete magjinë e mbrëmjes.

Ne kujdesemi për çdo detaj të veçantë me propozime konkrete të dekorit.  Klasike, moderne dhe ide romantike do të krijojnë një atmosferë mahnitëse për dasmën tuaj.

Select your currency