NUSJA

NUSJA

Përfundimisht kthyet përgjigjen PO! Po mendoni për datën ideale, imagjinoni kishën, altarin, fustanin e
përsosur të dasmës, ftesat unike, bonbonjeret më mbresëlënëse …
Ëndërroni veten tuaj…nuse!
Ëndërroni dhe u bazoni në eksperiencën shumëvjeçare të Kalimera by Olga të kujdeset për çdo detaj në
mënyrë të tillë që ëndrra juaj të marrë formë dhe dita e dasmës tuaj të duket sikur ka dalë nga një
përrallë.
Martesa është stacioni i dashurisë, është betimi përpara Perëndisë dhe njerëzve, fillimi i një jete të re
prandaj dhe ne kujdesemi që martesa juaj të jetë ashtu siç e keni imagjinuar, një ëndërr!
Kalimera by Olga kujdeset tërësisht për organizimin e dasmës tuaj. Fustane nusërie mahnitëse, ftesa
unike të punuara me dorë, konfeta mbresëlënëse, dekor të kishës si edhe të lokalit të dasmës.
Gjithçka që kërkon momenti më i lumtur i jetës tuaj, përgatiten me merak dhe fantazi nga stafi jonë i
kualifikuar. Sepse disa momente në jetën tonë me të vërtetë dëshirojmë te jenë unike.
Po!
Është dita e martesës tuaj!
Jetojeni atë! Kënaquni! Kjo është dita juaj, është momenti juaj!
Me trashëgime!

Select your currency