DEKORI NË AMBIENTET TUAJA

DEKORI NË AMBIENTET TUAJA

Në qoftë se ju nuk dëshironi që festën ta organizoni në ambienin tonë por në shtëpinë tuaj, në kopsht, apo në lokal, ne jemi gati që festën t’jua organizojmë në çdo ambjent që dëshironi ju!
Mjafton të zgjidhni temën dhe paketën që ju dëshironi dhe ne do jemi aty me stafin profesional të Kalimera by Olga.

Select your currency