FTESA DASME INDUSTRIALE

FTESA DASME INDUSTRIALE

Ftesat e formës industriale janë një stil standart i ftesave të dasmës. Ju mund të zgjidhni llojin që dëshironi dhe ju karakterizon dhe ne ju printojmë tekstin, i montojmë dhe jua dërgojmë të gatshme. 

Kalimera by Olga disponon një gamë të madhe, nga e cila mund të përzgjidhni të preferuanin tuaj. Kështu do përcaktohet dhe stili i dasmës që dëshironi.

Select your currency