AKSESOR PËR DITËLINDJE

AKSESOR PËR DITËLINDJE

Detajet janë ato që bëjnë ndryshimin, prandaj dhe zgjidhni Kalimera by Olga dhe stafin e saj të mrekullueshëm të kujdeset për gjithçka. Aksesorë të japin një frymë festive dhe kreative në  gjithë  organizimin e festës tuaj. Duke u nisur me librin e urimeve, kartelën e sotopjatës, dhe monogramet e drurit, kurrora mbreterish dhe princesash , shkopinj magjik , tutu dhe sete p.r nënat dhe fëmijët dhe cfare ju nevojitet tjetër për të bërë setin tuaj fotografik më të vecantë ,Olga dhe stafi I saj do realizojnë për ju aksesorët më të vecanta si vet ju

Select your currency