There is nothing to show here!
Slider with alias homemain-planner-slider not found.

Prenoto tani

Sherbimet tona

Ne kujdesemi qe te ofrojme sherbimet me te mira

Përpjekjet tona do të ndihmojnë për të pasur një qasje më të mirë në fazën e planifikimit, për të ndihmuar në ndërtimin e një vizioni më të mirë për ta bërë atë zbavitës dhe të paharrueshëm

Fotograf

Përveç fotografit më të mirë ndonjëherë profesional, ne jemi artistë, për të zbukuruar kujtime të mahnitshme nga ngjarjet!

Florist

Cilido sezon që ju zgjidhni për t’u martuar, lulet përbëjnë një pjesë thelbësore për dekorimin e kishës dhe të tryezës së të ftuarve me kompozime fantastike.

Ceremonia e dasmës

Çdo martesë ka një histori për të treguar. Mund të zgjidhet bazuar në trashëgiminë dhe kulturën tuaj, në historinë tuaj të jetës!

Make up artist

Nusja, ditën e dasmës, duhet të shkëlqejë jo vetëm nga lumturia, por të dallohet dhe nga bukuria e saj e pashembullt.

Orkestra dhe DJ

Mund te japim çiftit udhëzimet e duhura për zgjedhjen sa më të mirë të orkestrës dhe këngëtarit që dëshiron. Nëse çifti nuk dëshiron muzikë live mund të argëtojë të ftuarit e tij me përzgjedhjet muzikore të një DJ. 

Torta dhe embelsirat

Torta, një nga momentet më të spikatura të mbrëmjes dhe ëmbëlsirat që do të zgjedhë çifti për t’u ofruar të ftuarve të tij gjatë gjithë javës së dasmës, i gjen te Kalimera Patisserie

Rezervo tani eventin tend

    Select your currency