LIBER URIMESH DASME

LIBER URIMESH DASME

Jepni mundësinë tek të ftuarit të memorizojnë urimin e tyre në një libër të tillë. Një aksesor i
nevojshëm në një dasëm, përbën një libër urimesh që do ta shfletoni çdo herë ndër vite dhe do
të kujtoni momentet më të bukura.

Select your currency