DEKORI NË AMBIENTET TONA

DEKORI NË AMBIENTET TONA

Ne disponojmë një ambient të përshtatshëm për të organizuar festa për fëmijë dhe sidomos për ditëlindje.
Zgjidhni temën dhe na e lini në dorë.
Kalimera by Olga do krijojë një dekor magjik të kombinuar në mënyrë harmonike me temën që keni zgjedhur me ngjyrat, me tullumbacet dhe në qoftë se dëshironi edhe me prezencën e personave maskot të veshur me kostumin e personazhit të preferuar të fëmijës tuaj.
Face painting është moda e re që çmend fëmijët dhe është një shërbim i ri që ne e disponojmë për ju që e dëshironi të jetë pjesë e festës tuaj!

Select your currency