KURORA PËR DERËN

KURORA PËR DERËN

Dhe vjen ai momenti që do sillni bebin tuaj në shtëpi! Keni përgatitur gjithçka me shumë
dashuri, madje edhe dhomën e tij që mos ti mungoj asgjë. Një detaj i ëmbël i mirëseardhjes i
fëmijës tuaj në shtëpi, eshtë kurora jashtë derës së dhomës së tij. Kurora mund të realizohet
me mënyra nga më të ndryshme. Me lule, me aksesorë dhe me kordele shumëngjyrëshe mund
të krijojmë për juve kurorën më të bukur dhe më të veçantë siç është për ju bebi juaj.

Select your currency
EUR Euro