TOPAT VELVET

TOPAT VELVET

Po afrojnë festat e fundvitit! Keni filluar të dekoroni shtëpinë tuaj dhe ndërmjet të tjerave jeni
në fazën për të përzgjedhur dhuratat. Dëshironi të bëni vizitë në të afërmit tuaj? Dëshironi të
falenderoni një person dhe nuk e dini çfarë të zgjidhni si mënyrë mirenjohjeje? Një zgjidhje
shumë praktike dhe e bukur janë shportat dhuratë.
Kalimera by Olga ka krijuar për ju dhurata me ëmbëlsira dhe verëra, fruta të thata etj të
vendosura në shporta, në kuti, baule, çanta ose pjata qelqi të stolisura me aksesorë festiv. Çdo
person që do të marr këtë dhuratë do mbetet i suprizuar jo vetëm nga bukuria dhe stili i
dhuratës por edhe nga përdorimi I shportës, kutisë apo pjatës për diçka tjetër në shtëpi!

Select your currency