KUNGUJ

KUNGUJ

Kungulli është detaji më I shumëpunuari në vjeshtë, mund të jetë kaq i populluar edhe për
shkak të Halloween por gjithmonë në vjeshtë meqë mblidhemi në shtëpi na pëlqen të kemi
detaje më natyrale dhe kungulli është më i përshtashmi pasi mund të qëndrojë për shumë kohë
të gjatë në qoftë se është përpunuar siç duhet.
Prandaj ne krijojmë një gamë të gjerë kungujsh natyrale dhe dekorative.
Dora jonë i jep fantasisë tuaj formë!

Select your currency