KRIJIME TË NDRYSHME

KRIJIME TË NDRYSHME

Krijimet nuk kanë fund ashtu siç nuk ka fund fantasia juaj.
Krijomë jastëqe dekorative prej velvet, mbulesa tavolinash me detaje tradicionale, çarcafe dhe
peshqira për pajë, kuti për bizhu, pjata dekorative me punim dekupazh, vezë dekorative për
syrin e keq, kompozime me lule që vendosen në mes të tavolinës tuaj, kuti për dhurata ….
…dhe çfarë tjetër ju keni parë dhe e keni ëndërruar ne e krijojmë!
Na besoni!

Select your currency