DEKORIMI I MAKINËS

DEKORIMI I MAKINËS

Dekorimi i makinës që shoqëron nusen në kishë, është një tjetër çast i veçantë i dasmës dhe shumë çifte zgjedhin të dekorojnë makinën me lule mbresëlënëse natyrale.

Lloji i përbërjes së buqetës duhet të jetë në harmoni të plotë me pjesën tjetër të dekorit.

Select your currency