FUSTANE NUSËRIE

FUSTANE NUSËRIE

E pra, ky është momenti për të shijuar provën e fustanit të nusërisë …
Ky proces mbase tingëllon i lodhshëm dhe një humbje kohe për burrat, por nuk pushon së
qeni momenti më i bukur dhe më i këndshëm në jetën e çdo gruaje.
Çdo vajzë eshte ritur duke endërruar këtë ditë, ditën që ajo me nënën, motrat, mikeshat do
jetë para një pasqyre të madhe ku fustanet do ndërrohen njëra pas tjetrës derisa të gjithë të
thonë “Ky është fustani i duhur për ty!”.
Mund të duhen shumë seanca sa të vendosësh, mund të duhen që në seancën e fundit të
jesh vetëm që të jesh më e qartë pasi të tjerët thjesht do ta shijojnë të veshur fustanin gjatë
asaj dite por ti duhet ta perfaqësosh atë, ta veshësh fustanin dhe jo të të vesh ai.
Dhe kur zgjedhja e fustanit është realizuar, fillo punën me stilimin tënd, që kur të vesh drejt
altarit t’i megjepsësh të gjithë të ftuarit me bukurinë, hyjësinë dhe elegancën tënde.

Fustanet e nusërisë të Kalimera by Olga janë krijime me pasion, me pëlhura unike dhe
dantellë të përzgjedhur në dizajn modern pa I munguar ai klasik, me gurë unikë që bëjnë
diferencën.

Select your currency