ËMBËLSIRAT E PAGËZIMIT

ËMBËLSIRAT E PAGËZIMIT

Në pagëzim, së bashku me bombonjerët është bërë zakon të ndahen dhe ëmbëlsira të ndryshme.
Kalimera by Olga në bashkëpunim me pastiçerinë tashmë të njohur "Kalimera" ofron shije të pa imagjinueshme dhe një gamë të gjerë me ëmbëlsira për të zgjedhur.
Pasta me ëmrin e fëmijës mbi to, ëmbëlsira në kuti, pasta me fruta, cupscake dhe biskota me figura bebe, pasta të ndryshme dhe një mijë e një shije të tjera që do të ëmbëlsojnë aq këndshëm të gjithë miqtë tuaj!

Select your currency