TORTA E DITËLINDJES

TORTA E DITËLINDJES

Erdhi koha që të shuani qirinjtë e tortës. Festë fëmijë sh pa tortën e ditëlindjes dhe
ëmbëlsira nuk ka!
Dhe kur vjen momenti shikon gjithandej fytyra të gëzuara të fëmijëve të mblidhen rreth
tortës për të admiruar modelin mbi të, të këndojnë së bashku "Happy birthday ..» dhe
sigurisht.., çfarë tjetër?? Të provojnë shijen më të preferuar të fëmijëve … çokollatën!
Modele të pafundme për tortën e ditëlindjes nga heronjtë e filmave vizatimor, me kafshë,
makina dhe kukulla të ndryshme si dhe shumë modele të tjera sipas shijes dhe dëshirës tuaj,
mund tí realizojë vetë m pastiçeria "Kalimera", e cila do krijojë tortën tuaj të ëndrave aq të
bukur sa të shishme!

Select your currency
EUR Euro