FTESA DASME HANDMADE

FTESA DASME HANDMADE

Kur diçka bëhet me dashuri dhe përkushtim, rezultati është një magji! Synimi jonë eshtë që ju të mbeteni të mahnitur. Ftesa është kontakti i parë i të ftuarve me dasmën tuaj prandaj dhe gjithçka duhet të jetë perfekte.

Modele të panumërta që i stilojmë nga e para, sipas kërkesave dhe shijes tuaj. Proçesi bëhet totalisht në dorë. Sajojmë për ju ide unike në trende nga më të ndryshme, me shumëllojshmëri të madhe ngjyrash dhe materialesh. Juve na thoni si e keni përfytyruar dhe ne realizojmë imagjinatën tuaj në një ftesë të papërshkrueshme që do ta ruani si kujtim në vite por edhe të ftuarit tuaj.

Gjithçka që keni ëndërruar për krijimin e një ftese mbresëlënëse, mund ta gjeni vetëm te Kalimera  by Olga ku gjithçka është e përpunuar në dorë nga Olga dhe stafi i saj i kualifikuar.

Select your currency