KUTI DHURATASH

KUTI DHURATASH

Keni blerë dhuratën ideale por diçka nuk ju pëlqen, pasi dhurata është në një kuti të thjeshtë,
ose keni blerë diçka të thjeshtë por me shumë kuptim për ju dhe për personin që do ta dhuroni,
por doni ta paketoni bukur?!
Atëhere jeni në vendin e duhur, krijojmë kuti më të bukura dhe më të veçanta me materiale më
cilësore që nuk do shërbejnë vetëm si mbështjellëse e dhuratës por edhe si një dhuratë shtesë
pasi ajo kuta do mbetet dhe do përdoret për diçka tjetër, si mbajtëse bizhush ose për make up,
ose për foto apo për çfarëdo tjetër doni ta ruani dhe ta mbani.
Krijimi është një dhunti që ta fal zoti, por dhurata është një copë nga vetja që ti ua fal të
tjerëve!

Select your currency