DHURATAT E NUNIT

DHURATAT E NUNIT

Si në martesë, ashtu dhe në pagëzim, prindërit ofrojnë një dhuratë për Nunin si shenjë e mirënjohjes dhe e dashurisë.
Një dhuratë simbolike për të kënaqur njeriun që u bë prind shpirtëror për fëmijën e tyre.
Dhurata mund të jetë një kristal, një dhuratë personale apo diçka tjetër me argjend ose flori.

Select your currency