KONFETA DASME KUTI

KONFETA DASME KUTI

Konfetat kuti kanë një karakteristikë të veçantë. Ato përmbajnë brenda tyre gjithë dashurinë e çiftit që çlirohet pasi i ftuari hap kapakun. Është si një ndjesi e veçantë që përcillet kudo në ambient. Jipni mundësinë tek i ftuari ta ndjej këtë veçanti dhe zgjidhni këtë lloj konfete. Modele nga më të ndryshme, materiale cilësore që ndërthuren me ngjyra të shumëllojshme, e bëjnë këtë konfete mahnitëse.

Select your currency