KURORA LULESH DASME

KURORA LULESH DASME

Kurorat e luleve japin një ngjyrë të bukur në dasëm. Nëse ato përdoren për shoqërueset e
nuses, nëse në dekor, i shtojnë atmosferës aroma dhe shumëllojshmëri ngjyrash.

Select your currency