LIBER URIMESH PAGËZIMI

LIBER URIMESH PAGËZIMI

Jepni mundësinë tek të ftuarit të memorizojnë urimin e tyre në një libër të tillë. Një aksesor i nevojshëm në një dasëm, përbën një libër urimesh që do ta shfletoni çdo herë ndër vite dhe do të kujtoni momentet më të bukura

Select your currency