KUNGUJ NATYRALE TË ZBUKURUAR

KUNGUJ NATYRALE TË ZBUKURUAR

Imagjinoni tryezën tuaj të dekoruar me kunguj natyral të zbukuruar. Mini kunguj posaçërisht
për ju me ngjyra dhe aksesorë të ndryshëm. Zbukurojmë specje të ndryshme kungujsh me
teknika të ndryshme si Indigo , Mudcloth, dekupazh apo puring dhe në çdo teknikë rezultati do
të jetë një mrekulli!

Select your currency
EUR Euro