KRIJIME HANDMADE

KRIJIME HANDMADE

Ajo që na veçon dhe na karakterizon në ndryshim nga të tjerët në treg, janë krijimet tona handmade. Olga bashkë me stafin e saj të specializuar, krijon për juve modelet dhe stilet nga më të ndryshme të gjitha të punuara në dorë. Ftesa, konfeta, dhurata për beba, për të afërmit tuaj, për biznesin tuaj, krijime për Pashkë, për Kristhlindje, dhurata të personalizuara dhe gjithçka që dëshironi mund t’i gjeni vetëm tek Kalimera by Olga. Materialet më cilësore nga tregje europiane, pasi çdo punim në dorë është unik dhe si i këtij llojit do veçorinë e tij, të kombinuara me aksesorët dhe larminë e madhe të ngjyrave, Olga i jep gjallëri dhe frymë
përmjet krijimeve të mahnitshme.

Në qoftë se dëshironi të bëni ndryshimin dhe të keni diçka të punuar bukur dhe unik në shtëpinë tuaj, apo doni të bëni një dhuratë të veçantë ose të bëni pajën e bebit tuaj të personalizuar dhe te veçantë, atëherë drejtohuni tek Olga.
Na jepni idenë tuaj dhe përdorni duart dhe merakun tonë për të krijuar gjërat më unike që keni fantazuar!

Select your currency