SET KOMPLET

SET KOMPLET

Seti komplet I Nunit përmban përveç kryqit të artë, edhe veshjen e pagëzimit, këpucët, çorapet, ndërresat, llambadhën, setin e vajit (peshqirin e priftit, shishen e vajit, sapunin), kryqet e vogla ose deshmimtare, tre qirinj të vegjël si dhe kutinë e rrobave.

Meow Gallery: There was an error while building the gallery. Check your PHP Logs.

Select your currency