KRIJIME PER BEBA

KRIJIME PER BEBA

Ëngjëlli juaj vjen në këtë jetë! E prisni me dashuri dhe përkushtim. Dëshironi që gjithçka të jetë
perfekt që nga kutia me sendet e para të bebit që do të merrni në spital, nga çarçafet dhe
pecetat e tij. Pra e gjithë paja e bebit . Diçka që keni ëndërruar që të zbukuroni më shumë këto
çaste mund ti gjeni vetëm tek Kalimera by Olga. Juve thjesht na thoni gjininë e fëmijës tuaj dhe
çdo detaj do të jetë i kombinuar me plot fantazi dhe romancitet për gjithë setin e bebit!

Select your currency