KONFETA DASME ME TYL DHE DANTELLE

KONFETA DASME ME TYL DHE DANTELLE

Modeli më i zakonshëm i konfetave për dasëm është ai më tyl dhe dantellë. Kalimera by Olga mund t’ju ofrojë materiale nga më të ndryshme që të transferohet konfeta juaj në një mrekulli. Tyli dhe dantella percjellin romantizëm dhe elegancë, kurse aksesorët e ndryshëm janë ato që do t’i japin konfetës tuaj veçanti dhe modernitet. Për ju që dëshironi dasma juaj të përcjellë ndjenja të ndryshmë tek të ftuarit, zgjidhni nga modelet e shumëllojshme të këtyrë konfetave.

Select your currency