SHPORTA DHURATË

SHPORTA DHURATË

Po afrojnë festat e fundvitit! Keni filluar të dekoroni shtëpinë tuaj dhe ndërmjet të tjerave jeni në fazën për të përzgjedhur dhuratat. Dëshironi të bëni vizitë në të afërmit tuaj? Dëshironi të falenderoni një person dhe nuk e dini çfarë të zgjidhni si mënyrë mirenjohjeje? Një zgjidhje shumë praktike dhe e bukur janë shportat dhuratë.
Kalimera by Olga ka krijuar për ju dhurata me ëmbëlsira dhe verëra, fruta të thata etj të vendosura në shporta, në kuti, baule, çanta ose pjata qelqi të stolisura me aksesorë festiv. Çdo person që do të marr këtë dhuratë do mbetet i suprizuar jo vetëm nga bukuria dhe stili i dhuratës por edhe nga përdorimi I shportës, kutisë apo pjatës për diçka tjetër në shtëpi!

Select your currency