KONFETA DASME ME LULE

KONFETA DASME ME LULE

Për ata që adhurojnë lulet, konfetat lule janë më të përshtatshme. Tyle ose dantella që marrin formën e një luleje, ngjyra të kombinuara midis tyre, kompletojnë një konfetë mahnitëse. Ju do jipni ndjesinë sikur i ftuari mban në dorë një lule të bukur. Përzgjidhni modelin tuaj dhe përcillni magjinë dhe “aromën” e luleve kudo.

Select your currency