FTESA PAGËZIMI PËR VAJZË

FTESA PAGËZIMI PËR VAJZË

Vajza juaj, është princesha juaj! Në këtë aspekt duhet të konceptoni dhe ftesën për ditën e saj
më të rëndësishme, pagëzimin. Zgjidhni ndërmjet modeleve nga më të ndryshme që
disponojmë në atelien tonë. Modeli varet nga stili i pagëzimit që dëshironi të organizoni. Ftesa
unike, modele si flutur, zane, princeshë ose çfarë model tjetër dëshironi mund ta ideojmë për
vajzën tuaj.

Select your currency
EUR Euro