LULET

LULET

Lulet, përsa i përket dekorit të dasmës, janë prezent në të gjitha stinët e vitit. Kështu cilindo sezon që ju zgjidhni për t’u martuar, lulet përbëjnë një pjesë thelbësore për dekorimin e kishës dhe të tryezës së të ftuarve.

Kompozime fantastike me trëndafila, orkide, zambakë, peonie janë disa nga lulet më të preferuara nga shumica e çifteve në martesën e tyre. Ju zgjidhni llojin e luleve dhe ne ndërtojmë kompozime nga më të ëmblat për ju.

Më e bukur do të ishte të zgjidhnit lule natyrale. Gjithsesi, stili dhe ngjyra e tyre duhet të përputhen me pjesën tjetër të dekorit.

Select your currency